Ontdek alles over
locatie Oss

Het oudste pand van Oss, het voormalige stadsarchief!

De Peperstraat is knus en gemoedelijk, ook wel het restaurantstraatje van Oss genoemd.

Het oudste pand van Oss!

Bij Quisine geloven we dat alles wat karakter heeft, moet worden uitvergroot. Natuurlijk geldt dat ook voor alles wat goed en lekker is. Daarom voelt Quisine zo passend aan in het oudste pand van Oss. We combineren hedendaagse filosofieën met een vleugje geschiedenis.

Alle oude elementen zijn zorgvuldig bewaard gebleven in dit prachtige pand aan de Peperstraat nummer 12 in Oss. Hier kun je samen met vrienden, familie en/of collega’s een avond beleven die je op alle vlakken zal verrassen: van de ambiance en service tot aan de smaken en presentatie. Kom daarom zelf ook geschiedenis schrijven en wij zorgen voor een avond om nooit te vergeten. Tot ziens bij Quisine’s!

Lunchen, dineren én vergaderen!

Bij alle drie de huidige locaties kun je naast lunchen en dineren ook vergaderen. De locatie is kosteloos te reserveren als gasten vergaderen combineren met lunch en/of diner.

Ontdek de evenementen van Quisine Oss

Q-to Give aanvraag

Contactformulier

*De reservering is nog niet definitief; er komt altijd nog een bevestiging.

Q-to Give

Geef Quisine cadeau!

Bij Quisine kun je ook cadeaukaarten aanschaffen om iemand een bijdrage te geven voor een avondje genieten. En het leuke is, je kunt zelf een bedrag bepalen.

Meer weten? Klik op onderstaande knop of bezoek een van onze Quisine-locaties.