Alles over onze gerechten. Van ingrediënten en smaken tot de favorieten van de chef, ontdek alle ins and outs van onze menuQaarten.

*Klik op het plusje om alle details te ontdekken over de onderstaande opties.
Alles over onze vegetarische gerechten
Vegetarisch & vegan

Quisine gaat met de tijd mee en dus ook als het gaat om een brede doelgroep te kunnen bedienen. Zo hebben onze chefs nagedacht over mooie en smaakvolle gerechten voor gasten die de wens hebben om vegetarisch en/of vegan te willen eten.
Alles over ons Qidsmenu
Voor de Qids

Voor de kleine fijnproevers hebben wij ook plaats bij Quisine. Natuurlijk met een Qidsmenu waar alleen maar smulgerechten op staan. Tevens krijgen alle kinderen een kleurplaat met kleurtjes en krijgen ze een spaarkaart en een Qadootje mee naar huis.
Alles over onze wijnen
Wijnen Wijnen Wijnen

Quisine heeft een met zorg samengestelde wijnQaart en onze medewerkers hebben zelfs nagedacht over de beste wijn-spijs combinatie. Onze Spaanse private label huiswijnen leggen de basis voor een uitgebreide en duidelijke wijnkaart. Voor slechts 3,- euro kun je bij Quisine al een heerlijk glas wijn drinken. Waar vind je dat nog?
Alle informatie over de allergenen per gerecht
Benieuwd naar de allergenen per gerecht?

Wij kunnen ons voorstellen dat een allergie of bepaald dieet het lastiger maakt om een goed restaurant te vinden welke je met deze beperkingen kunnen helpen. Quisine denkt altijd mee en we kunnen zelfs op maat een voorstel doen. Als je al benieuwd bent naar onze gerechten en de allergenen, dan kun je deze hier vinden. Maar neem vooral contact met ons op als je aanvullende vragen of wensen hebt!

Contactformulier

*De reservering is nog niet definitief; er komt altijd nog een bevestiging.

Q-to Give aanvraag

Q-to Give

Geef Quisine cadeau!

Bij Quisine kun je ook cadeaukaarten aanschaffen om iemand een bijdrage te geven voor een avondje genieten. En het leuke is, je kunt zelf een bedrag bepalen.

Meer weten? Klik op onderstaande knop of bezoek een van onze Quisine-locaties.